Costin, chiar iti recomand data viitoare cand te duci la Praga sa incerci Absinthe. Aici, se toarna Absinthe in pahar, peste un cub de zahar. Se da foc la Absinthe din cubul de zahar, care incet, incet se topeste. Cu lingurita pe care este cubul de zahar se aprinde de 3-4 ori si Absinthe din pahar. Se amesteca zaharul ars cu Absinthe. Se bea cu un pacar de apa rece linga (nu in ! :-) ) Enjoy !
Vezi si aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe
Suna bine... poate cam tare dar merita incercat. Eu am fost la Praga anul trecut prin octombrie si am prins o vreme extraordinara. Mi-a placut acolo, cat despre Absinthe nu am fost interesat pt ca am mai baut undeva, odata la munte si stiu ca este f f tare dar asa cum spui tu suna bine. Toate bune.
Inteleg ca te-ai distrat acolo nu gluma...
ReplyDeleteCostin, chiar iti recomand data viitoare cand te duci la Praga sa incerci Absinthe.
ReplyDeleteAici, se toarna Absinthe in pahar, peste un cub de zahar. Se da foc la Absinthe din cubul de zahar, care incet, incet se topeste. Cu lingurita pe care este cubul de zahar se aprinde de 3-4 ori si Absinthe din pahar. Se amesteca zaharul ars cu Absinthe. Se bea cu un pacar de apa rece linga (nu in ! :-) )
Enjoy !
Vezi si aici :
http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe
Suna bine... poate cam tare dar merita incercat. Eu am fost la Praga anul trecut prin octombrie si am prins o vreme extraordinara. Mi-a placut acolo, cat despre Absinthe nu am fost interesat pt ca am mai baut undeva, odata la munte si stiu ca este f f tare dar asa cum spui tu suna bine. Toate bune.
ReplyDelete