25 February 2010

Curs de fotografie : UP Dalles

M-am inscris la cursul de fotografie de la UP Dalles (http://www.updalles.ro/cursuri/3-cursuri-profesionale/91-curs-de-fotografie).

L-am recomandat mai multor prieteni, iar acum a venit si randul meu.

Incep in data de 15 Martie 2010.

3 comments:

  1. Buna ziua! Vreau sa urmez cursul de fotografie de la Dalles, dar am auzit ca s-au schimbat profesorii si organizarea. Dumneavoastra cum vi s-a parut cursul?
    Va multumesc!

    ReplyDelete
  2. Costin,

    Desi pe site-ul updalles.ro este afisat acum cursul foto, din cate stiu eu, profesorii Dinu Lazar si Francisc Vaida (Feri), la data cand seria mea s-a terminat, nu aveau siguranta ca vor continua.
    Asta in special din cauza conditiilor tehnice si de locatie necorespunzatoare.
    Cursul, asa cum a fost, a reprezentat o completare a cunostintelor generale despre fotografie (pe care acest nivel de curs le considera ca fiind absolut necesare). De asemenea, la curs, in sedintele practice de portret (in diferite conditii), de peisaj, arhitectura...au fost discutate si analizate situatiile specifice.
    In paralel cu lectiile si sedintele practice, se solicita o permanenta auto instruire folosind materiale furnizate la curs sau de pe net.
    Se solicita o implicare la nivel "profesional" si bineinteles o prezenta activa pe blog-ul personal si pe forumul de discutii, cat si in cadrul clasei, unitate de grup cu ceilalti cursanti.

    De dorit ar fi o implicare dpdv sponsorship a mai multor firme de profil pentru completarea unei baze tehnice de curs corespunzatoare.

    Noi am avut un sprijin direct si substantial de la EPSON care ne-a pus la dispozitie o imprimanta profesionala de format A3 (noi am tiparit max. A2).

    Educatia finala este spre produsul final al actului fotografic - PRINT-ul.

    Eu personal, am recomandat acest curs mai multor persoane. Acum, important este sa vedem ce decid profesorii.

    ReplyDelete
  3. Costin,

    Se pare ca incepe o serie noua la Dales:

    http://fotomaniacu.blogspot.com/2010/10/anunt-publicitar-care-este.html

    Success !

    ReplyDelete